FILMARI NUNTI GIURGIU      IMPORTANT
    Pe piata serviciilor Foto-Video-DJ sunt foarte multi prestatori, unii cu ani multi de experienta si studii concentrate in acest domeniu (cum suntem si noi), altii fac tot felul de echipe ad-hoc si preturi de toata jena doar pentru a atrage clientii necunoscatori.

Noi suntem pe piata in acest domeniu inca din 2001. Fotografie fac din anul 1992 cand aveam un aparat foto pe film - Orizont, developam filmele si fotografiile in camera obscura cu aparatul de marit, solutii speciale: revelator si fixator. Da, am tecut si prin aceasta perioada in care am invatat multe. Ulterior in timpul facultatii am avut cursuri speciale de arta fotografica si filmare in platou, imagine si editare video. Aici mi-am dezvoltat foarte mult abilitatile si tehnica, am evoluat tehnologic si tinem pasul intotdeauna cu tendintele si aparatura din domeniu. Asa am ajuns sa fim o echipa apreciata pentru astfel de evenimente.

In cazul in care ati aflat despre noi de la un client care a colaborat deja cu noi sau ne-ati vazut la alt eveniment, stiti foarte clar cine suntem si ce putem face, cu toate acestea preferam sa ne intalnim fata in fata pentru a clarifica toate detaliile, pentru a va arata un DEMO, photobook, filmare si orice alt material solicitat.

Suntem organizati ca Societate Comerciala, lucram doar pe baza de contract si factura, in contract sunt specificate serviciile oferite, durata evenimentului, suma platita ca avans si suma ce va fi platita la finalul evenimentului. Daca doriti sa negociati pretul va reamintim ca spre deosebire de 90% dintre colegii nostri fotografi si cameramani, noi emitem factura pentru serviciile prestate. E posibil ca pretul sa fie mare pentru dumneavoastra, insa pentru alti clienti pretul este unul normal si corect, raportat direct la calitatea serviciilor. Totusi, ocazional anuntam pe site la rubrica "PRETURI" diferite promotii.

Prezenta operatorilor la eveniment este de la pregatiri si pana la finalul evenimentului, dar nu mai mult de 20 de ore.

In cazul in care v-ati hotarat, singura modalitate de a rezerva data este semnarea contractului si achitarea avansului - minim 30%.

La evenimentele la care participam trebuie sa avem la dispozitie acelasi meniu ca oricare alt invitat, fara exceptie.

Pentru buna desfasurare a activitatii noastre este necesar sa fie aprinse toate sursele de lumina disponibile sau daca salonul este slab luminat sa ni se permita folosirea luminilor aditionale cu care venim noi.

Pentru evenimentele desfasurate in alta localitate decat Bucuresti sau Giurgiu se percepe decontarea transportului, respectiv 8% benzina.

In cazul exceptional in care un invitat deterioreaza aparatura noastra, acesta va suporta achizitia unui aparat similar - NOU, din magazin autorizat.

Pentru serviciile DJ nu sunt acceptate urmatoarele situatii:

- telefoane la incarcat in prizele folosite pentru echipament

- sa stea cineva pe langa mine in timpul programului

- sa vina invitatii cu telefonul sa ruleze o anumita melodie direct din telefonul lor

- pune melodia asta, ACUM!

- Nu accept sa cante formatie pe instalatia noastra de sonorizare, dar se accepta solist cu negative pe stick.